Masáže - seriál - lávové kameny

21.01.2013 10:00

Masáž lávovými kameny

Lávové kameny jsou čedič vyvrhnutý vulkanickou činností z nitra země. Nejkvalitnější je typ gabro s obsahem vulkanického skla a kovů a se silnou energetickou vibrací a se schopností akumulovat teplo a předávat ho.

Lávové kameny před použitím ohřeji ve vodní lázni, ve které naakumulují teplo.

Ohřáté kameny se pokládají například na záda, které nejdříve lehce promasíruji teplými kameny, aby se tělo připravilo. Potom kameny naskládám v určitém pořadí na záda. Překryji je ručníkem a teplou dekou. Působením lávových kamenů teplo prolne do hlubokých vrstev svalů, tělo se prohřeje a uvolní.

Položit teplé kameny na ramena (na trapézové svaly) je vrchol blaha.

Nebo zasunout kamínek do ponožky na chodidla a dát kamínky brambůrky do dlaní. Pak už jen nechám kameny pracovat podle potřeby. Je zajímavé, že kameny vychládají u každého jinou rychlostí a tak poznám, jak je kdo vyčerpaný, kolik vezme z kamenů energie. Po 20 -30 minutách kameny odstraním a záda ještě lehce promasíruji. Podobně mohu položit kameny na bříško, což je též velmi příjemné.

Působením lávových kamenů teplo prolne do hlubokých vrstev svalů, tělo se prohřeje a uvolní.

Lávové kameny používám hlavně v zimě, nebo když je nevlídno. Pokládat kameny ve třiceti stupňovém horku by bylo krajně nezodpovědné :)

 

Vaše Nesuchynka

Masáže

Diskusní téma: Masáže - seriál - lávové kameny

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek